Afhentning af børn

Fredag den 2. juli

Når I kommer og henter jeres børn, vi vil gerne, at I venter udenfor på det grønne område foran indgangen, til jeres børn kommer ud til jer. Desværre kan I ikke deltage i koncerten.

Vi vil gerne, at I ankommer tidligst kl. 16.00 og senest 16.15, så I står klar udenfor på græsset – det vil være SÅ hyggeligt for børnene, at I er her, når de kommer ud fra hallen.
 
Glemte ting vil vi lægge frem udenfor, så kig gerne, om der er noget, som er jeres. Husk også medbragte instrumenter.

 

Sang- og musiklejr

I uge 26, den første uge af skolernes sommerferie, er der Sang- og musiklejr fra søndag den 27. juni til fredag den 2. juli. Lejren skal være på Frøstruphave Efterskole, Nr. Nebel.

Vi glæder os til en fantastisk uge med sang, sjov og skønne oplevelser. Vi forbereder os også på, at lejren bliver anderledes, end vi har været vant til pga. Covid-19. Derfor har vi valgt at rykke tilmeldingsfristen tættere på sommeren, så vi forhåbentlig kan lave en realistisk vurdering af, hvor mange deltagere vi kan være.  

Lejrens tema bliver "På vej". Vi vil følge Moses fra det Gamle Testamente i Bibelen. Det bliver en spændende rejse, så pak din kuffert og tilmeld dig en uforglemmelig Sang- og musiklejr 2021.

Sang- og musiklejr er en årlig tilbagevendende lejr for børn fra 1. – 7. klasse (den klasse du starter i efter ferien). 

Vi tilbyder en uge fyldt med sang og musik, drama, kor, dans, teknik og meget mere. Der er også bibeltimer, sport, bål, konkurrencer og udendørs aktiviteter og forrygende underholdning om aftenen!

Tilmeldingen åbner onsdag den 5. maj 2021 kl. 12.00.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ) om tilmelding her.

Voksne, som kunne tænke sig at komme med sit barn på lejr, kan hjælpe i køkkenet. Kontakt lejrchef Linda Kofoed Iversen for info.

Forside
Bagside

Hent flyeren for lejren her.

Hvis I ønsker flyers tilsendt med posten, så send en mail til Birthe Simonsen.

 

Indre Missions musikarbejde • IM-musik • Indre Missions Hus • Korskærvej 25 • 7000 Fredericia • Tlf.: 8227 1215 • musik(at)imh.dkPersondatapolitikCookie politik