Tilmelding

FAQ

Hvornår åbner tilmeldingen?
Tilmeldingen åbner onsdag den 23. marts kl. 16 her på siden.

Tilmelding kun fra computer
Linket til tilmeldingen kommer her på hjemmesiden.

Tilmelding
Ved tilmelding skal du skrive dit navn, adresse, telefonnummer, mailadresse, klassetrin efter sommerferien, forælders navn + telefonnummer samt betale for lejren med et kort (Dankort, JCB, Maestro, Mastercard og Visa).

Problemer med hotmails
Tak, om du vil skrive en anden mailadresse på end en hotmail, da vi oplever, at de kommer i spam eller ikke når frem.

Betaling
Du kommer til at betale med et kort, når du tilmelder dig. Du kan betale med Dankort, JCB, Maestro, Mastercard og Visa. Hvis ikke, at du har mulighed for at betale med et af disse kort, kan du kontakte Birthe, så vil hun hjælpe dig.

Hvornår hæver I pengene? 
Vi hæver først pengene i juni. 

Formular
Som tilmeldt på lejren vil du senere få en mail med et link til en formular, hvor du skal vælge SHOW-gruppe, workshops, ønsker til indkvartering og gruppe, skrive oplysninger om fx madallergi m.m.

Kan jeg være sikker på, at jeg er tilmeldt?
Når du har afsluttet tilmeldingen, får du en bekræftelse på mail, at din tilmelding er gået igennem.

Jeg kan ikke tilmelde mig
Når tilmeldingen åbner, vil der være meget pres på vores system, så vær tålmodig, luk ned og prøv igen et øjeblik senere, indtil at der er ”hul” igennem.
Hvis du fortsat oplever problemer med tilmeldingen, så send en mail til Birthe.

Venteliste
Muligheden for at tilmelde sig venteliste er synlig fra start, men skal kun benyttes, hvis det ikke længere er muligt at vælge deltagelse. Når lejren bliver fyldt, forsvinder punktet med deltagelse i lejren fra tilmeldingen, og du kan i stedet tilmelde dig ventelisten. Pengene trækkes ikke på dankort, før man får plads på lejren. Vi håber, at det bliver muligt at tage børn med fra ventelisten, så meld frimodigt jeres børn til – også hvis lejren ser ud til at være fyldt op. 

Hvordan bliver jeg tilmeldt SHOW-gruppe og workshops?
Som tilmeldt på lejren vil du senere få en mail med et link til en formular, hvor du kan vælge SHOW-gruppe og workshops. Mailen vil blive sendt i maj.

Ønsker til indkvartering og gruppe
Som tilmeldt på lejren vil du senere få en mail med et link til en formular (samme link som SHOW-gruppe og workshops), hvor du kan skrive, hvem du gerne vil sove sammen med. Hvis du har et ønske om at komme i gruppe med en af det modsatte køn, kan du også skrive det på her. Mailen vil blive sendt i maj.

Afmeldingsgebyr
Afmeldingsgebyr: 300 kr. ved afmelding senest torsdag d. 9. juni. Ved afmelding efter torsdag d. 9. juni betales fuld pris for lejren.

Indre Missions musikarbejde • IM-musik • Indre Missions Hus • Korskærvej 25 • 7000 Fredericia • Tlf.: 8227 1215 • musik(at)imh.dkPersondatapolitikCookie politik